Over Loes

Mijn naam is Loes Duijvestijn en bij mij staat de kracht van het individu altijd centraal. Ik ben erg gedreven om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen en zo weer volkomen in hun kracht te laten staan. Het is mijn passie om mensen in te laten zien dat zij zelf enorm veel invloed hebben op hun welbevinden, dat zij zelf de regie in handen kunnen nemen.

Al van jongs af aan heb ik een grote interesse in integrale geneeskunde. Op het moment in mijn leven dat ik gevoelsmatig nergens meer regie over had en het idee had dat niemand mij verder kon helpen, ben ik bij een bio resonantie therapeute en acupuncturist terecht gekomen. Na eerdere interventies die niets hadden geholpen, kwam dit ├ęcht binnen. Vanaf dat moment wist ik: Dit wil ik ook kunnen! Het was mijn grote droom om een praktijk op te zetten en daarnaast, op den duur,
mijn kennis te gaan overdragen aan anderen.

Over Loes

Naast mijn Hbo opleiding Personeel en Arbeid (met als specialisatie loopbaan coaching), ben ik daarom vanaf 18 jarige leeftijd allerlei opleidingen gaan volgen op het gebied van integrale therapie en coaching. Na het behalen van mijn Hbo diploma ben ik in het sociaal domein (onderwijs, zorg, corporatie) aan de slag gegaan in functies als HR manager en adviseur. Hoewel ik mij naast mijn werk ben blijven verdiepen in de integrale geneeskunde, had een goed inkomen, eten op de plank en een dak boven mijn hoofd prioriteit.

Na de geboorte van mijn eerste dochter was het tijd om het roer om te gooien. Opnieuw na te gaan wat voor mij nou ├ęcht belangrijk was, waar ik voor sta en hoe ik kijk naar de wereld. Maar vooral ook om mijn passie te gaan leven. Ik ben toen de opleiding tot NEI coach gaan volgen. Gedurende deze opleiding vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Alles wat ik in de jaren ervoor had geleerd kon ik integreren, waarna in 2013 niet alleen mijn tweede dochter maar ook KrachtVol in Praktijk is geboren. En later ook KrachtVol in Opleidingen.

Inmiddels heb ik al voor veel coaches, managers, directieleden, medewerkers en leerkrachten opleidingen en trainingen verzorgd.
Mijn kennis wil ik blijven delen om alle belangstellenden te inspireren hun kennis uit te breiden en te manifesteren in het dagelijks leven.

Over Loes

"Het is mijn passie om mensen in te laten zien dat zij zelf enorm veel invloed hebben op hun welbevinden, dat zij zelf de regie in handen kunnen nemen."

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan.