Opleiding NEI coach

Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, gaat uit van de gedachte dat gedrag ontstaat door onbewuste mechanismen. Ons onbewuste probeert ons te beschermen tegen zaken die het ziet
(of zag) als gevaarlijk.

NEI is ontwikkeld door arts Roy Martina vanuit verschillende geneeswijzen en methodieken. NEI gaat over het creëren van bewustzijn, integreren en loslaten! Je kunt NEI inzetten bij ongewenst gedrag, ongewenste gevoelens en fysieke klachten. Door middel van NEI kun je dus op een bewuste manier je potentieel optimaal benutten, het ziekteherstel versnellen, ziekte voorkomen, gedragspatronen doorbreken, traumatische ervaringen verwerken en het aangaan en onderhouden van relaties verbeteren.

Onbewust houden we zaken in stand of creëren we situaties die niet fijn zijn en die niet (meer) passen. Dat wat je doet of voelt is niet in overeenstemming met wat je eigenlijk zou willen – het is incongruent. Met behulp van de biosensor worden deze incongruenties tussen het bewustzijn en onderbewustzijn inzichtelijk gemaakt.

Doelgroep en niveau

Deze opleiding is er voor therapeuten die hun kennis willen verbreden of verdiepen, maar ook voor ieder ander die zelf de regie wil nemen over zijn of haar welbevinden. Kortom, voor iedereen die wil ontdekken wie hij werkelijk is en de kwaliteit van leven wil verbeteren. Leven op de manier zoals jij dat wilt zonder emotionele blokkades en patronen die je hiervan weerhouden!

De NEI coach opleiding wordt gegeven op HBO niveau. Toelating vraagt een MBO, HBO of WO vooropleiding. Aan kandidaten die geen MBO vooropleiding of aanwijsbaar HBO denkniveau hebben, wordt de gelegenheid geboden voor een mondelinge intake. Op grond van de verkregen informatie kan het mogelijk zijn dat je alsnog wordt toegelaten tot de opleiding.

Opbouw

De NEI Coach opleiding bestaat uit 12 lesdagen, verdeeld over 6 modules. De eerste module van 1 dag geldt als basisdag. De basisdag Werken met de biosensor kan ook als losse workshop worden gevolgd en is er voor iedereen die geïnteresseerd is in energetische natuurgeneeskundige therapie.

De kosten

De NEI Coach Opleiding kost € 3.099,- inclusief de basisdag.

Basisdag is ook los te volgen:  € 249,- (1 dag) inclusief biosensor

Bij de opleiding zijn inbegrepen:

  • Een manual voor elke module
  • Protocollen
  • Biosensor
  • Bijbehorende testsets
  • Een uitgebreide lunch
  • Onbeperkt koffie, thee en versnaperingen
  • Diploma

Meer informatie over de opleiding vindt je hier: Informatie en opleidingswijzer 

Tijden en locatie

De opleidingsdagen starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur. De opleidingslocatie is gelegen in Pijnacker, Zuid-Holland.

Accreditering

De NEI coach opleiding is als vakopleiding geaccrediteerd door het GRO en het KTNO (nr. K13207) en wordt erkend door verschillende beroepsverenigingen. Daarnaast staat KrachtVol in Opleidingen geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). 

Data

Groep 1 2024 -2025 (vrijdag en zaterdag)*

Module 1            31 augustus       

Module 2            21 september

Module 3            11 en 12 oktober

Module 4            8 en 9 november, 13 en 14 december, 18 januari

Module 5            14 en 15 februari

Module 6            15 maart

Module 7            5 april

Groep 2 2025 (vrijdag en zaterdag)*

Module 1             8 februari

Module 2            8 maart

Module 3            18 april en 19 april

Module 4            9 mei en 10 mei, 13 en 14 juni, 5 juli

Module 5            5 en 6 september

Module 6            4 oktober

Module 7            1 november

* De opleiding gaat door bij ten minste 6 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 12.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
* De opleiding gaat door bij ten minste 6 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 12.
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik ervan.